Barxstop Kritikes

Τι είναι το BarxStop;

Η λεγόμενη BarxStop είναι μια ειδική συσκευή κατά του φλοιού που χρησιμοποιεί μόνο υπερηχογράφημα και φως LED για να βοηθήσει το σκυλί σας να σταματήσει το γάβγισμα. Ακόμη και παράξενα σκυλιά που σας συναντούν στο δρόμο και σας φοβούν μπορείτε να σταματήσετε με αυτήν την πρόσθετη συσκευή. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτό είναι ασφαλές για τα σκυλιά, δεν τους βλάπτει. Είναι επίσης ακίνδυνο για τον άνθρωπο.

Γιατί χρειάζομαι αυτό το μηχάνημα υπερήχων για σκύλους;

This ειδικό μικρή ποσότητα σκύλοs εκπαίδευση is πολύ πρακτικός για όλος εκείνοι άνθρωποι ποιόs είναι πολύ φοβισμένος του σκύλοι και αυτοί μετά βίας τολμώ σε βγαίνω έξω εξαιτίας φόβος ότι έναs επιθετικός γαυγίζω σκύλοs θα έλα towards αυτούς. Όποια και αν είναι τα προβλήματα που έχετε με άλλα σκυλιά ή το δικό σας, με BarxStop μπορείτε τώρα να ηρεμήσει κάθε σκυλί χάρη στο υπερηχογράφημα και LED φως στη μικρή συσκευή.

Αξιολόγηση και σύσταση του BarxStop

Η υπόσχεση του κατασκευαστή ότι δεν θα βλάψει το σκυλί και ότι δεν θα βλάψει τους ανθρώπους είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Αλλά το χαρακτηριστικό γνώρισμα από το, ότι με έναν ενιαίο μικρό κρότο κάθε σκυλί στην περιοχή σας μπορεί να ακινητοποιηθεί, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. όχι μόνο πότε έναs σκύλοs πρόχειρος πάρα πολύ θόρυβος, μα και πότε you θέλω κάνω σκύλοs εκπαίδευση με δικό σου δικό σου σκύλοs, μα δικό σου σκύλοs is απασχολημένος με άλλος πράγμα και βιασύνη τριγύρω. Για να τον κάνεις να σε υπακούει, χρειάζεσαι μια αποτελεσματική θεραπεία, που είναι το BarxStop από εδώ και πέρα. Με αυτόν τον τρόπο παίρνετε την πλήρη προσοχή του σκυλιού και σας ακολουθεί σε όλα που του ζητάτε για να κάνετε. Ενώ αυτό μπορεί να ηχήσει αρκετά παράξενο, είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό εργαλείο για αυτούς τους λόγους και επίσης για τους όταν επιτίθεται στην οδό από ένα επιθετικό γάβγισμα του σκυλιού.

Τεχνικά γεγονότα BarxStop

Οι ακόλουθες τεχνικές λεπτομέρειες πρέπει να είναι γνωστές για τη συγκεκριμένη συσκευή υπερήχων:

Μέγεθος: περίπου 12,5 x 4,5 x 2,6 cm (LWH)

Βάρος της μονάδας υπερήχων: 18,1 g

Χρώμα: Γκρι

Συχνότητα: 25 kHz

Στάθμη ηχητικής πίεσης: 125 dB

Μέγιστο ρεύμα: 130 mA

Ισχύς μπαταρίας: μπαταρία 9V (αυτά δεν περιλαμβάνονται)

Διαθέσιμη απόσταση: εντός 3 μέτρων.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 υπερηχητικός εκπαιδευτής σκυλιών και 1 εγχειρίδιο χρηστών.

BarxStop δοκιμή και την ποιότητα χαρακτηριστικάΑυτή η φορητή και πρακτική υπερήχων ή αποφλοίωση συσκευή λειτουργεί με ένα κλικ και κάνει κάθε σκυλί στην περιοχή σας ηρεμία και να σταματήσει το γάβγισμα. ειδικά άνθρωποι ποιόs είναι φοβισμένος του σκύλοι όφελος πολύ από this μικρό antibar και μπορώ πάντοτε αισθάνομαι ασφαλίζω με αυτό.

BarxStop απόψεις και εμπειρίες

Δεδομένου ότι ειδικά οι άνθρωποι που έχουν έναν τεράστιο φόβο των σκυλιών ωφελούνται πολύ από αυτήν την υπερηχητική συσκευή, φαίνεται να είναι μια ιδιαίτερα καινοτόμος λύση και βοήθεια για την καθημερινή ζωή τους. Αλλά ακόμη και οι άνθρωποι που δεν μπορούν πλέον να ανεχτούν το συνεχή θόρυβο των γειτονικών σκύλων ή το θόρυβο του σκύλου τους βοηθούνται από BarxStop. επίσης όλος εκείνοι σκύλοs ιδιοκτησία ποιόs θέλω εκπαιδεύω δικό τουs σκύλοι σοβαρός με this anti- γαυγίζω μηχάνημα, μα ποιόs απλά dont’ θέλω δικό τουs σκύλοs ακούω. Με αυτόν τον τρόπο, η βοήθεια θα είναι εκεί σε όλες τις καταστάσεις και κάθε σκυλί θα είναι σε ειρήνη από τώρα και στο εξής, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το μικρό antibar. Εάν πάσχετε από έναν τεράστιο φόβο των σκυλιών, θα είστε ιδιαίτερα ήρεμοι, επειδή όχι όλα τα βήματα κατά μήκος του τρόπου επισκιάζονται από το φόβο και την ανησυχία, έτσι ώστε είστε καλά εξοπλισμένοι για τις έκτακτες ανάγκες.

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου ανέφερε ότι δοκίμασε αυτή τη συσκευή υπερήχων στο δικό του σκύλο, επειδή ήθελε να κάνει εκπαίδευση σκύλου μαζί του. Έπρεπε μόνο να πιέσει το κουμπί μιά φορά και το σκυλί του ήταν ήρεμο και πήρε την πλήρη προσοχή του. Θα μπορούσε να συστήσει μόνο αυτή τη συσκευή υπερήχων.

Ένας άλλος ιδιοκτήτης σκυλιών λέει ότι άρχισε επίσης με το σκυλί του και χάρι στη συσκευή BarxStop μπορεί τώρα να εκπαιδεύσει με το σκυλί του πολύ ευκολότερος και αποτελεσματικότερα. Αλλά ακόμα κι αν το σκυλί του δεν μπορεί να σταματήσει λόγω του φόβου ή του ενθουσιασμού, αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται για να τον ηρεμήσει και να ελευθερώσει τους γείτονες από αυτήν την σταθερή αποφλοίωση. Ανάλογα με την αιτία της συνεχούς αποφλοίωσης, ωστόσο, συνεχίζει, πρέπει να βρεθούν και άλλες λύσεις και ίσως πιο ήπια και μόνιμη λύση τα πράγματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αν το δικό του σκυλί είναι συνεχώς νευρικό.

Ένας άλλος χρήστης αυτής της συσκευής λέει ότι το κουβαλάει μαζί του όλη την ώρα όταν είναι εκεί έξω για να αποκρούσει όλα τα επιθετικά σκυλιά αποφλοίωσης. Ιδιαίτερα τα μεγάλα και επιθετικά σκυλιά προκαλούν το φόβο και τον πανικό, έτσι δεν ξέρει ποτέ τι να κάνει. Συχνά σκέφτεται την επόμενη φορά που δέχεται επίθεση και ρωτάει. Μπορεί μετά βίας να είναι στο δρόμο άλλο, ειδικά περπατώντας μέσω των τομέων και των δασών έχει γίνει σχεδόν αδύνατο, δεδομένου ότι συναντά πάντα τα μεγάλα barking σκυλιά εκεί και συχνά κανένας ιδιοκτήτης μακριά και ευρύς. Και κυρίως τρέχουν χωρίς λουρί. Αυτό τρομάζει ένα τεράστιο, συνεχίζει, έτσι ώστε αισθάνθηκε υποχρεωμένος να “arm ” τον εαυτό του, προκειμένου να είναι σε θέση να κάνει κάτι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μισούσε τη βία και έτσι βρήκε αυτή τη συσκευή υπερήχων ενάντια στα σκυλιά που γαβγίζουν πολύ κατάλληλα. Το είχε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο παρελθόν και λειτούργησε τέλεια! Το αποτέλεσμα αυτής της μονάδας antibaria είναι ότι μπορεί τώρα να πάει για μια βόλτα χωρίς φόβο και πάντα να έχουν μια αμυντική βοηθήσει μαζί του σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αν τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Το συστήνει σε άλλους.

Πού μπορώ να αγοράσω το BarxStop;

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε αυτό το μικρό συσκευή αντισωμάτων από το Amazon, αλλά είναι πάντα καλύτερο να παραγγείλετε αγαθά από τον επίσημο κατασκευαστή να είναι πραγματικά σίγουρος για να μην πάρει πλαστά τραπεζογραμμάτια, αλλά μόνο πρωτότυπα αγαθά. Και από τον ίδιο τον κατασκευαστή, μπορείτε ακόμη και να πάρετε τις εκπτώσεις μέχρι 50% ανά μονάδα καθώς επίσης και τις εκπτώσεις ποσότητας και τη δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας, το οποίο παραδείγματος χάριν δεν θα παίρνατε μέσω του Αμαζονίου. Επιπλέον, εάν αγοράσετε δύο μονάδες, παίρνετε μια δωρεάν, και εάν αγοράζετε τρεις μονάδες αμέσως, παίρνετε δύο μονάδες δωρεάν!

Ποιος είναι ο προμηθευτής του προϊόντος;

Μπορείτε να βρείτε τις ακόλουθες πληροφορίες ηλεκτρονικά σχετικά με τον προμηθευτή/τον κατασκευαστή:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *