Barxstop Recensioner

Vad är BarxStop?

Den BarxStop är en speciell anti-barking enhet som använder endast ultraljud och LED-ljus för att hjälpa din hund sluta skälla. Även de konstiga hundar som möter dig på vägen och skrämma dig kan stoppas med denna speciella enhet. Enligt tillverkaren är det säkert för hundar, det skadar dem inte. Det är också ofarligt för människor.

Varför behöver jag det här hundultraljudet?

Den här speciell litten hund bildning är mycket bekväm för alla folk vem de/vi/du/ni är mycket rädd av hund och vem vågar inte gå ute på grund av rädsla av en aggressiv skällande hund er kommendörarna emot dem. Eller jämn din äga hund eller granne’ hund nästan driva du tokig emydsan de skränande’ stopp avbarkning. Oavsett problem du har med andra hundar eller med din egen, med BarxStop kan du nu lugna någon hund med ultraljud och LED-ljus på den lilla enheten.

BarxStops bedömning och rekommendation

Tillverkarens löfte att produkten inte kommer att skada hunden och att det inte kommer att skada människor är svårt att kontrollera. Utom funktion av den här, så pass med rättvis en liten klick var hund i din areal kanna bli immobilized, är särskilt intressant. Inte enda borter du bara när en hund gör för mycket oväsen, men också när du vill göra träning med din egen hund, men din hund är upptagen med andra saker och han går. För att han ska lyda dig behöver du ett effektivt botemedel, som nu är BarxStop. Detta sätt får du all uppmärksamhet av din hund och han lyder dig i allt du ber honom att göra. Fördriva tiden den här Maj verka underlig, den er en ytterst praktisk stöd för de här ämna och också för den här vem de/vi/du/ni är anfalla inne om gata vid en aggressiv skällande hund.

Tekniska data för BarxStop

Följande tekniska detaljer bör vara kända för just denna ultraljudsapparat:

Mått: ca 12,5 x 4,5 x 2,6 cm (LBH)

Ultraljud maskin vikt: 18.1g

Färg: Grå

Frekvens: 25 kHz

Akustisk trycknivå: 125 dB

Maximal ström: 130 mA

Batteridrift: 9V batteri (medföljer ej)

Tillgänglig sträcka: mindre än 3 meter.

Paketet innehåller: 1 ultraljud hund tränare och 1 bruksanvisning.

BarxStop test- och kvalitetsfunktioner

Den här transportabel och bekväm ultraljud eller mot- avbarkning anordning arbeten med en klick och tillåt all hund i din areal till lugna ned och stopp avbarkning. Den här liten mot- avbarkning anordning är särskilt nyttig för folk vem de/vi/du/ni är rädd av hund och vem kanna känna kassaskåp med dem.

BarxStops åsikter och erfarenheter

Så den er mest folk vem har en enorm rädsla av hund vem högste nytta av den här ultraljud anordning, den synes till vara en särskilt nyskapande lösande och en stöd för deras daglig lever. Utom också folk vem skräna inte längre den konstant buller av närbelägna hund eller den ljud av deras äga hund ta emot hjälp från BarxStop. Och också all hund egendomsrätt vem vilja till allvarligt tåg deras hund med den här mot- fördämning anordning, utom vem rättvis dont’ vilja deras hund till höra. Den här väg, hjälp vilja bli där i varje läge och varje hund vilja nu bli på fred när du använda den här litten mot- avbarkning anordning. Om du lider av en enorm rädsla för hundar, kommer du att vara särskilt lugn, eftersom varje steg på vägen inte överskuggas av rädsla och oro, så du är väl rustad för nödsituationer.

En hund ägare rapporterade att han försökte denna ultraljud enhet på sin egen hund eftersom han ville göra hund utbildning med honom. Han behövde bara trycka på knappen en gång och hans hund var lugn och få sin fulla uppmärksamhet. Han kunde bara rekommendera denna ultraljudsapparat.

En annan hund ägare säger att han också har börjat träna med sin hund och att tack vare BarxStop enheten, han kan nu träna med sin hund mycket enklare och effektivare. Utom afton om hans hund skränande’ stopp avskällande ute om rädsla eller spänning, den här anordning är använd till lugna honom ned och avlösa grannen av de här konstant skällande. Beroende på orsaken till den ständiga skällande, dock alternativa lösningar måste hittas och kan använda mildare och mer hållbara sätt att lugna hunden om han är ständigt nervös.

En annan användare av denna enhet säger att han alltid tar det med sig när han är på resande fot, för att hålla undan hundar som skäller aggressivt. Särskilt stora och aggressiva hundar orsakar rädsla och panik, så han vet aldrig vad han ska göra. Ofta tror han att nästa gång han kommer att bli attackerad och biten. Det kan knappast vara på vägen längre, särskilt promenader på fälten och skogar har blivit nästan omöjligt, eftersom det alltid finns stora skällande hundar och ofta ingen ägare i fjärran. Och för det mesta springer de utan koppel. Det är oerhört skrämmande, fortsätter han, så att han kände sig tvungen att “beväpna sig” för att göra något i en nödsituation. Han hatade våld och det är därför han hittade denna ultraljud enhet mot hundar som skäller mycket lämpligt. Han hade använt det flera gånger tidigare och det fungerade perfekt! Effekten av denna anti-skällande enhet är att det nu kan gå runt utan rädsla och alltid ha defensiv hjälp med det i en nödsituation, om det blir farligt. Han rekommenderar det till andra människor.

Var kan jag köpa BarxStop?

Du kan också beställa denna lilla antibell enhet från Amazon, men det är alltid bäst att beställa produkter från den officiella tillverkaren att vara riktigt säker på att inte ha falska, men bara originalprodukter. Och på tillverkaren själv, du kan även få rabatter på upp till 50% per enhet samt mängd rabatter och gratis leverans till ditt hem, som du inte skulle få genom Amazon, till exempel. Plus, om du köper två enheter, får du en gratis, och om du köper tre enheter direkt, får du två gratis!

Vem är leverantör av produkten?

Följande information finns på nätet om leverantören/tillverkaren:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *