Barxstop Velemenyek

Mi az a BarxStop?

A úgynevezett BarxStop van egy speciális anti- kéreg berendezés amit használ egyetlen ultrahang és VEZETETT könnyű segíteni neki kutyátok megáll ugató. Még furcsa kutyák, hogy találkoznak veled az utcán, és megijeszteni akkor hagyja abba ezt a különleges eszköz. A gyártó szerint ez biztonságos a kutyák számára, nem károsítja őket. Ők is ártalmatlanok az emberre.

Miért van szükségem erre a kutya ultrahang gépre?

Ez speciális kicsi kutya képzés van igazi gyakorlati részére mindazok emberek ki van igazi fél -ból kutyák és alig mer -hoz kimegy miatt a aggodalom -ból egy agresszív kutya haladó feléjük. Vagy egyenletes -a saját kutya vagy -a szomszéd’ kutya majdnem vezet ön őrült mert ők nem tud’ megáll ugató. Akármi -a probléma -val más kutyák vagy -a saját, barxStop megenged ön -hoz pihen mind kutya hála a ultrahang és VEZETETT könnyű -on kicsi berendezés.

A BarxStop értékelése és ajánlása

A gyártó ígérete, hogy nem károsítja a kutyát, és nem károsítja az embert, nehéz ellenőrizni. De a funkció, hogy csak egy kis kattintás sal minden kutya a területen lehet immobilizált, különösen érdekes. Nemcsak mikor egy kutya ideiglenes tákolmány túl sok zaj, de is ha ön akar -hoz csinál kutya képzés -val -a saját kutya, de kutyátok van elfoglalt -val más dolog és csöpögő körül. Ahhoz, hogy engedelmeskedj neki, hatékony kezelésre van szükséged, ami mostantól a BarxStop. Ily módon, ön kap kutyátok’ figyelem és engedelmeskedik ön -ban minden ön kérdez neki így csinálni. Rövid idő ez május egészséges eléggé furcsa, ez egy rendkívül gyakorlati segítség részére ezek cél de is részére azok ki van támadás -ban utca mellett egy agresszív ugató kutya.

BarxStop műszaki adatok

Az ultrahangkészülékről a következő műszaki adatoknak kell ismerteknek lenniük:

Méret: kb. 12,5 x 4,5 x 2,6 cm (LBH)

Ultrahangos készülék súlya: 18,1 g

Szín: Szürke

Frekvencia: 25 kHz

Hangnyomásszint: 125 dB

Maximális áram: 130 mA

Akkumulátor: 9 V-os akkumulátor (nem tartozék)

Elérhető távolság: 3 méteren belül.

A csomag tartalma: 1 ultrahangos kutya tréner és 1 használati utasítás.

BarxStop teszt és minőségi funkciók

Ez hordozható és könnyű- -hoz- használ ultrahangos vagy anti- keratos berendezés szerkezet -val egy kettyenés és ideiglenes tákolmány mind kutya -ban -a terület válik nyugodt és megáll ugató. Különösen emberek ki van fél -ból kutyák jótétemény nagyon -ból ez kicsi anti- ugató berendezés és tud mindig megtapint biztos velük.

BarxStop nézetek és tapasztalatok

Óta különösen emberek ki volna hatalmas aggodalom körülbelül kutyák jótétemény nagyon ebből ultrahang berendezés, úgy tűnik -hoz lenni magasan újító oldat és segít -ban -uk mindennapi él. De emberek ki nem hosszabb elvisel a állandó zaj -ból szomszédos kutyák vagy a zaj -ból -uk kutya kap segít -ból BarxStop. És ezek kutya tulajdonosok ki akar -hoz kiképez -uk kutyák súlyos ezzel ugató berendezés, de csak dont’ akar kutyájuk -hoz hallgatni. Ily módon, nem lesz segítség minden esetben, és minden kutya lesz békés mostantól, amikor használja ezt a kis anti-ugató eszköz. Ha ön elszenved -ból egy hatalmas aggodalom -ból kutyák, lesz különösen nyugodt, mint nem mind lép legyőz a út van beárnyékolt mellett aggodalom és aggodalom, tehát ön jól felfegyverez részére vészhelyzetek.

Egy kutya tulajdonos tudosított amit ő próbált ez ultrahang berendezés -ra -a saját kutya mert ő kívánatos -hoz csinál kutya képzés vele. Csak egyszer kellett megnyomnia a gombot, és a kutyája nyugodt volt, és teljes figyelmét megkapta. Csak ajánlani tudná ezt az ultrahangot.

Másik kutya tulajdonos mond ő is kezdett képzés -val kutyája és hála a BarxStop berendezés ő tud most kiképez -val kutyája sok több könnyen és hatékonyan. De egyenletes ha kutyátok nem tud megáll ugató ki köszönhetően aggodalom vagy izgalom, ez berendezés van hozzászokott nyugodt neki legyőz és enyhít szomszédok ebből állandó ugató. Bármennyire, függ -on okoz -ból folyamatos ugató, folytatódik, más megoldások szükség -hoz lenni alapít és talán több szelíd és állandóan rendezett dolog legyen használt ha a kutya maga van állandóan ideges.

Másik felhasználó ebből berendezés mond ő hordoz ez vele állandóan mikor ő ki és -hoz elkerül akármi agresszív ugató kutyák. A különösen nagy és agresszív látszó kutyák okoz aggodalom és pánik, tehát ő soha tud mit tenni. Gyakran gondolkodik, amikor legközelebb támad és harap. -a’ kemény -hoz talál a utca anymore, különösen gyaloglás átmenő a mezők és erdők birtokol válik majdnem lehetetlen, mert ez mindig találkozik a nagy kutyák amit gyűjt ott és gyakran birtokol nem tulajdonos el. És többnyire póráz nélkül futnak. Ez nagyon megrémít, folytatja, hogy úgy érzi, kénytelen “kar” magát, hogy ő tehet valamit vészhelyzetben. Irtózott az erőszaktól, ezért ezt az ultrahangot a kutyák ugatása ellen találta. Ő használt ez több idő előtt és kialakult teljesen! Ennek a hámló eszköznek az a hatása, hogy most már félelem nélkül sétálhat, és mindig védekező segítséget nyújt vele vészhelyzetben, ha a dolgok veszélyessé válnak. Másoknak ajánlja.

Hol vásárolhatom meg a BarxStop-ot?

Megrendelheti ezt a kis antibaktérium-eszközt az Amazon-tól, de mindig a legjobb, ha a hivatalos gyártótól rendel árut, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem sikerül, de csak az eredeti áruk. És a gyártó maga, akkor is kap kedvezményeket akár 50% egységenként, valamint a mennyiségi kedvezmények és ingyenes házhozszállítás, amit nem fog költeni az Amazon, például. Ezen túlmenően, ha veszel két egység, akkor kap egy ingyen, és ha veszel három egység közvetlenül, akkor kap két egység ingyen!

Ki a termék szállítója?

A következő információk találhatók elektronikusan a szállító / gyártó:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *