Blade 720 Beoordelingen

Wat is Blade 720?

Het item Blade 720 is een automaat, die is gemaakt door de producent in het bijzonder voor selfie foto’s van 10.000 voet te zien. Met slechts één druk van een vangst, neemt de selfie-wandeling op en, zoals aangegeven door de producent, komt aan met een snelheid van 12 meter voor elke volgende bij het stijgen. U vliegen en de automatische telefoon bedienen met uw mobiele telefoon in combinatie met de toepassing van de maker of de afstandsbediening. Dit wordt herinnerd om de mate van transport en vereist slechts drie AA-batterijen met elk 1,5 volt voor het eerste gebruik.

Op uw mobiele telefoon heb je de kans om de foto’s live te bekijken en zelf te kiezen of de beste foto’s net zijn genomen of als de automaat een andere positie moet innemen. In de display-modus krijg je foto’s van de hele conditie en kan de scène te vangen net als grotere bijeenkomsten van individuen, bijvoorbeeld op bijeenkomsten of festiviteiten. De producent garandeert dat in ieder geval voor de behandeling van de automaten bijna één vangst nodig is, waardoor het gevaar van schade tijdens de val voor amateurs wordt verminderd.

Om welke reden heb ik deze selfie-wandeling nodig?

De selfie ramble Blade 720 maakt zowel foto’s als video-accounts en is langs deze lijnen niet alleen redelijk voor privédoeleinden. De objectieve bijeenkomst op deze manier omvat ook agenten, bruiloft foto nemers of zakenmensen die foto’s van de organisatie lokalen nodig voor hun eigen site. Volgens de maker, worden dat als het kan, wat niet nodig is is verleden betrokkenheid met het vliegen een camera wandelen. De activiteit moet worden in dezelfde klasse zo duidelijk als kristal en zelfs de in ieder geval fundamentele vertrek en aankomsten vereisen niet meer dan de pers van een vangst.

Een van de hoogtepunten die je testen voordat je de automaat laat vliegen zijn de inklapbare vleugels van de automaat. Dit heeft het beetje speelruimte dat de Selfie Drone bijna geen ruimte inneemt en gemakkelijk in je zak past. Een extra voertuigzak is dus overbodig voor dit artikel. De maker garandeert ook dat vleugels die verbreken geen onvolkomenheid van de camera veroorzaken, maar je zonder veel van een stretch verdringen met de geschikte extra onderdelen.

Scherpe rand 720 Evaluatie en voorstel

De primaire gespecialiseerde detail dat de aandacht trekt op de Blade 720 automaat zijn de alternatieven voor zijn activiteit. Gebruik de meegeleverde controller of download de toepassing van de producent naar uw mobiele telefoon of tablet. Dit is voor niets uit eigen zak en zoals aangegeven door de details van de maker moet het zo eenvoudig te gebruiken als de afstandsbediening. De gebruikte innovatie is perfect met alle gadgets die gebruik maken van Android of iOS. De afstandsbediening heeft bovendien een ondersteuning voor uw mobiele telefoon. Dit verandert in een scherm waarop u rechtmatig controleren hoe de accounts lijken. Een WiFi-koppeling is vereist voor lopende verzending.

Op de off kans dat je nodig hebt om de automaat te vliegen, moet je nadenken over de grootste reikwijdte van twee kilometer. Vanaf dat moment kan de associatie van de controller worden doorgehakt en begint de automaat te kelderen. Tot dit bereik garandeert de maker foto’s en opnames van de Selfie-wandeling vanwege het 120° brede brandpunt en de 720 P HDcamera, die zelfs op een enorme overspanning ondanks alles alle subtiliteiten in het meest ideale licht laat zien. Voor eenvoudige verzorging, de selfie ramble heeft hoogtepunten, bijvoorbeeld de hoogte hold mode en de counter impact framework. Vliegen met de automaat en houden op een hoogte is langs deze lijnen niet problematisch. Tegelijkertijd heeft de camera-ramble sensoren die een strategische afstand tot obstakels behouden en effectief helpen om de automaat te beschermen tegen schade.

Vóór significante opnamen wordt het voorgeschreven om de montages en het vliegen van de automaat te repeteren. Na het verwijderen van de batterij heeft ongeveer 10 – 15 minuten vitaliteit. Deze periode is matig kort om een paar thema’s te vangen of om over en opnieuw anderen in het beeld te dragen. De ervaring moedigt u aan om een ton van foto’s nu, die ondanks alles voldoen aan uw wensen op tweede blik. Het duurt een normaal uur om de LiPo-batterij nieuw leven in te blazen, zodat het ideale licht nu mogelijk niet toegankelijk is.

Geavanceerde 720 gespecialiseerde realiteiten

Bestuurbaar via mobiele telefoon of afstandsbediening

120° breed punt brandpunt

720P HD-camera

Opstijgen en aankomen op het snuifje van een vangst

LiPo batterijen met 10 minuten gebruikstijd (een uur oplaadtijd)

Continue overdracht van foto’s door middel van WiFi

Cutting edge 720 test en kwaliteit hoogtepunten

Aangezien de producent de plaats van de schepping niet blootlegt, is het moeilijk om voorbeeldige kwaliteitskenmerken te onderscheiden, bijvoorbeeld creatie binnen de Europese Unie. Aan de positieve kant, worden dat als het kan, de camera ramble vestigt een voor het grootste deel rondom dacht over verbinding. De aandacht is onmiskenbaar op de 720P camera van de automaat. In het geval dat je nodig hebt om de automaten vliegen, het gevaar van het veroorzaken van schade is vrij laag, die bovendien vertegenwoordigt de innovatie en vakmanschap.

Scherpe rand 720 gevoelens en ontmoetingen

De Selfie-wandeling beweegt tussen een apparaat voor het maken van foto’s en een stuk speelgoed. Hoe vloeibaar deze limiet is, zou al kunnen worden gezien door de basiszorg. Informatie uit het verleden is niet fundamenteel. In ieder geval, de maker is schuldig van het verwijzen naar het klimaat voor het begin in de bevordering van de Blade 720 automaat. Vanwege het zeer lichte gewicht van de automaat, vliegen in de wind of overweldigende neerslag is allesbehalve een slimme gedachte.

De kopers die de automaat tot nu toe hebben gebruikt, worden vaak vervuld. Hoe het ook zij, de tijdsspanning om de ideale situatie in de lucht binnen tien minuten te hebben ontdekt om het onderwerp te vangen blijft en vereist enige training met het verzorgen van. Op vakantiereizen, een paar klanten bovendien voorzichtig om de richtlijnen voor het vliegen van de automaat op locatie op voorhand niet te zien de selfie ramble herverdeeld door de politie te onderzoeken. Verdere klantontmoetingen zijn te vinden door middel van deze verbinding! *

Waar zou ik in staat zijn om Blade 720 te kopen?

Op de off kans dat je zou willen deze automaat zelf vliegen, heb je vanaf nu de minst veeleisende keuze voor buy op de site van de producent. Dit zorgt ervoor dat je de eerste Selfie-wandeling krijgt en geen inbreuk op het auteursrecht. Op dit moment is er een korting kruistocht op de site waar u gereserveerd voor de helft op uw koop. Bovendien worden de transportkosten uitgesteld, wat het voordelig maakt om snel te kiezen of deze automaat later op een van uw nieuwe interesses mag vliegen.

Wie is de aanbieder van het artikel?

Deze maker van de Blade 720 automaat onthult niet meer dan één e-mailadres als een methode om zichzelf te herkennen. Dit maakt het praktisch ondenkbaar voor de koper om te weten voor de aankoop of de zending uit Duitsland of uit het buitenland. Hoe het ook zij, aangezien de gebruiksvoorwaarden een tijd van zo lang als 30 dagen tot het transport opmerken, moet u anticiperen op een item uit het buitenland. Dit houdt in dat u mogelijk extra kosten en douaneverplichtingen moet dekken en de zending bij het traditieskantoor moet krijgen. Op de off kans dat u niet zal erkennen of betalen douaneverplichtingen, zal het vervoer worden terug te komen naar de afzender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *