ewatch malaysia

Apa itu eWatch?

ewatch malaysia adalah yang dipanggil tracker kesihatan. Mungkin anda memahami barangan yang serupa daripada pengeluar besar seperti Samsung dan Apple. Apa yang Smartwatches syarikat besar mempunyai persamaan adalah kadar yang berlebihan dan pada yang lengkap had bahawa jam tangan yang handiest sesuai untuk alat kerja yang berkesan. Ini bersedia untuk berdagang dengan ewatch malaysia.

Tracker Kesihatan dipakai seperti mata yang ditetapkan pada pergelangan tangan anda dan menunjukkan kepada anda masa yang canggih. Tetapi ia boleh melakukan lebih banyak. Ia memantau dan mengesan sukan anda, denyutan jantung dan juga tidur anda. Di luar, ini telah memberi inspirasi dan menyokong ramai orang untuk melakukan sukan sukan dan untuk mewujudkan cara yang lebih aktif kewujudan. Selain itu, ini tracker kesihatan yang unik tambahan memaparkan pemberitahuan yang dipadam untuk telefon bimbit anda oleh sahabat anda, rakan sekerja atau rakan kongsi Syarikat. Jadi anda boleh menguji cepat mesej anda pada masa yang sama kerana anda melakukan semua latihan kekuatan anda di gimnasium atau bersiar-siar di Taman yang berhampiran.

Tidak seperti pengesan kecergasan dari Samsung, Apple dan Co, alat ini adalah jelas sesuai untuk telefon pintar dengan Android, tetapi selain untuk telefon selular dengan alat operasi iOS. Tambahan pula, caj ini agak dihormati dalam penilaian langsung.

Mengapa saya mahu Smartwatch ini?

Smartwatch harga sederhana pada asasnya bertujuan pada setiap orang yang berhasrat untuk mengambil keuntungan daripada keuntungan bagi diri mereka sendiri dan kesihatan mereka yang memerlukan tahap yang berlebihan fungsi yang lebih banyak kepada Reka bentuk yang menarik dan moden hari. Sistem ini khas sesuai untuk lelaki kerana format. Tetapi perempuan tambahan memahami keindahan mudah model putih.

Terima kasih kepada operasi intuitif, produk juga sesuai untuk orang yang mempunyai perkaitan yang rendah untuk peranti teknikal. Jadi sekarang jujur setiap orang boleh lagu dan memaparkan kecergasan yang sangat sangat mereka sendiri.

Apa yang anda perlukan adalah telefon bimbit yang Smartwatch boleh dipasangkan. Seperti yang telah dinyatakan, ia jauh benar-benar tidak sesuai di sini sama ada ia adalah jauh telefon selular selular dengan Android atau dengan iOS. Melalui Bluetooth telefon pintar dan Smartwatch berhubung dengan setiap khas-dan anda bersedia untuk kepala.

Penilaian dan pengesyoran ewatch malaysia

Apabila ia memerlukan alat teknikal yang boleh dibeli pada kos yang rendah, pertanyaan nombor satu yang semestinya timbul adalah bahawa indah. Dengan eWatch yang mematuhi maklumat teknikal-cukup diberikan. Kain rumah ini adalah aluminium tahan banyak. Ini menawarkan keselesaan sukan yang selesa dan ringan, namun ia melindungi gaya hidup dalaman tracker kecergasan kepada jumlah yang ideal. Yang bermuka dua, kaca keras pada kemuncak jam tangan Kesihatan melindungi skrin sentuh HD Retina dari calar dan kemudaratan yang berbeza yang boleh berlaku dengan cepat semasa dipakai pada pergelangan tangan. Dan skrin paparan sentuhan paparan sendiri lebih-lebih lagi bercakap untuk yang luar biasa produk, sebagai warna dan bentuk dipaparkan secara intensif dan mendadak.

Satu ciri unik jam tangan adalah arah jujur keserasian dengan struktur Android dan IOS bersiar-siar. Ini menawarkan anda lebih kebebasan dalam keinginan pembelian anda sekiranya anda ingin membeli-belah untuk telefon selular kontemporari dan bukan tracker kecergasan terkini.

Jenis yang bertujuan daripada Smartwatch tidak selalunya berbeza daripada pelbagai jam tangan kecergasan yang sama. Jadi, anda boleh muzik sukan anda dan memaparkan tidur anda. Yang kedua adalah mungkin kerana melihat maklumat semua pergerakan anda pada masa yang sama seperti anda tidur dan membuat penggunaan rekod ini untuk menentukan bahagian mana tidur anda berada. Tracker kecergasan pula mengukur mood dan harga jantung anda, yang secara khusus penting semasa anda bersenam. Ia memberitahu anda berapa sibuk anda, bagaimana keras anda berjalan, bagaimana kuat latihan anda, dan juga boleh menawarkan anda dengan petunjuk penyakit jantung koronari yang layak, yang anda mahu untuk menguji bersama-sama bersama-sama dengan pengamal kesihatan anda. Anda juga boleh melihat pemberitahuan yang orang lain hantar pada telefon pintar anda. Jadi anda boleh pergi telefon bimbit anda untuk poket anda pada masa yang sama seperti yang anda bersenam.

Rekod teknikal EWatch

Perumahan diperbuat daripada aluminium tahan ultra

Kaca terbaja pada kedua-dua aspek

Retina HD skrin sentuh

baik sesuai dengan Android dan iOS

kompetensi: aktiviti memanipulasi, menjejaki tidur, saiz baran, pemberitahuan, panjang yuran jantung koronari

hayat bateri yang panjang

ujian eWatch dan ciri berkualiti tinggi

Keselamatan anda kelihatan amat penting kepada penerbit. Oleh itu, beliau telah dioptimumkan kedai Laman web bersih dalam talian untuk penjejak kecergasan atas sebab itu. Dengan cara ini anda handiest mempunyai pilihan membayar dengan PayPal atau kad skor kredit. Sebagai hasil akhir, anda tidak perlu menunjukkan fakta akaun yang tidak dapat ditunjukkan di laman web. Selain itu, proses pembelian keseluruhan dicagarkan melalui penyulitan SSL. Statistik anda benar-benar disulitkan lebih awal daripada Miles yang dihantar kepada pengeluar, yang kemudian menghantar jam tangan kepada anda. Semua ciri perlindungan tersebut telah diperiksa dan ditunjukkan melalui Norton, McAfee dan Truste.

Memberi pendapat dan laporan

Menikmati dengan Smartwatch telah sangat berkesan kepada tahap yang besar. Jam tangan mendapat pujian besar daripada banyak pengulas untuk fleksibiliti dan keupayaan yang besar. Juga kemungkinan untuk memohon peranti untuk telefon pintar Android sebagai tambahan kepada alat iOS gembira banyak. Sesetengah kritik mengkritik hakikat bahawa wristband Watch tidak boleh diganti.

Di mana saya boleh membeli eWatch?

Anda boleh membeli eWatch segera daripada pengeluar. Mereka menyediakan anda tidak lagi terbaik alat yang tersendiri dengan satu, atau 3 penjejak Kesihatan, bagaimanapun lebih-lebih lagi pengurangan 50 peratus dan banyak lagi. Jika anda membuat keputusan untuk membeli-belah untuk Smartwatch, anda akan mendapat 50 peratus potong harga. Jika anda membeli jam tangan Kecergasan, pertuduhan itu dalam talian dengan sekeping titis dengan sumber beberapa Euro 5 yang berbeza. Jika anda memerintahkan tiga daripada mereka tanpa kelewatan, sebagai contoh sebagai sekarang, yuran itu berkurangan lagi dan anda membayar hampir 15 Euro kurang mengikut sekeping daripada jika anda membeli yang terbaik satu ewatch malaysia.

Sebaik sahaja anda telah memilih jumlah jam tangan yang anda mahu beli, anda boleh memilih untuk keluar dari susun atur. Anda boleh memilih di antara susun atur hitam dan putih. Bergantung pada terendak lampu, Reka bentuk Rancangan itu selain berbeza-jadi pilih secara berhati-hati. Anda juga boleh memilih waranti satu tahun dalam langkah ini. Ini akan harga anda satu kadar masa tanpa keraguan di bawah sepuluh Euro. Di samping itu, boleh ada kemungkinan untuk membeli pelindung unik yang melindungi persembahan jam tangan baru anda.

Semua dicapai? Hanya masukkan nama anda, alamat e-mel anda dan julat telefon selular anda. Maklumat alamat anda juga diperlukan, sudah tentu. Sekarang anda boleh membayar melalui PayPal atau kad kredit. Anda boleh memilih daripada skor kredit berikut bermain kad: Visa, American Express dan MasterCard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *