EWatch Ulasan :- Bolehkah anda benar-benar mendapatkan Smartwatch premium

EWatch Ulasan :- Pernahkah anda mahukan smartwatch? Yah I sebenarnya punya berita benar, kini ada yang berlebihan berkualiti quality smartwatch bahawa semua orang mampu!

Terkini Eropah mula-up mempunyai hanya melancarkan smartwatch utama yang disebut sebagai eWATCH memberikan Syarikat smartwatch besar contoh jangka sebenar untuk wang tunai mereka. Dengan ratusan pelanggan yang sudah berpuas hati, eWATCH merupakan smartwatch utama teknologi baru yang menelan belanja 3 contoh kurang daripada persaingan. EWATCH adalah di sini untuk memuaskan hati pelanggan yang paling membimbangkan.

Apa itu eWatch?

Yang dikenali sebagai eWATCH. Banyak manusia telah beralih kepada ia sudah. Tidak kagum sementara anda sedar betapa serupa ia jauh ke Apple Watch, dengan keluar tag yuran besar-besaran kursus!

EWATCH ditawarkan dengan cara organisasi dari Eropah (Perancis dan Jerman). Ia dibuat di dalam kilang Cina yang sama sebagai banyak jenama utama yang lain-jadi membina terbaik adalah luar biasa seperti smartwatch utama Kumpulan terbesar seperti Apple, Samsung, dan Fitbit

Mereka menggunakan bahagian kelas pertama, era, dan perisian dari model harga tinggi. Anda boleh tanpa syak lagi mengalami kadar tertinggi dalam, eWATCH berfungsi dengan cepat dan mudah! OS Android benar-benar dioptimumkan dan anda tidak boleh apa-apa cara untuk mencatat apa-apa lag.

Mereka menggunakan elemen kualiti, era dan program perisian dari model yang sangat berharga. Anda sebenarnya boleh merasakan kelas atas dalaman yang terkini, eWatch bekerja cemerlang pesat dan mudah! OS Android benar-benar dioptimumkan dan anda boleh dengan tidak bererti notis mana-mana lag.

Berikut adalah beberapa Akta teknikal eWatch

Ini sukan Khas-Smart Watch memberikan anda fungsi seterusnya:

Tracker aktiviti: Paparan masa, Tunjuk langkah, penggunaan kalori, jarak Tunjuk.

Trek tidur automatik dan penggera senyap: tidur yang nyenyak, tidur yang ringan, seluruh negara berjaga, penggera.

Kamera jauh.

Peringatan selepas duduk terlalu lama yang anda perlu bangun lagi.

Pemberitahuan panggilan dan mesej.

Bluetooth: Tala, panggilan telefon.

Serasi dengan iOS dan Android.

Retina HD sentuh paparan.

Bateri diperlukan: 1 bateri polimer. Kewujudan bateri yang panjang.

Saiz: seratus. 000, 1 × 30, 5 × 30, 5cm.

Berat: 99.8 g.

Kalis air.

Finder telefon melalui Bluetooth, anda sepatutnya mempunyai telefon anda di dalam pelbagai jam tangan anda.

Kes aluminium tahan ultra yang mempunyai kaca dua sisi keras.

Mengapa eWATCH begitu popular?

Kami menganggap ia adalah kerana eWATCH fakta telah disasarkan kepada perkara yang paling penting

Smartwatch pertama dan penjejak kecergasan dalam satu jam tangan licin.

Yang sangat selesa, bersih untuk dibaca menunjukkan dalam semua lampu.

Pemantauan tepat harga jantung koronari anda dan irama jantung koronari.

Yang tahan air, tracker kitaran haid dan monitor tidur.

Aktiviti ini berdering menala kemajuan anda dan memberi inspirasi kepada anda untuk mengambil tempat duduk dan bergerak lebih besar.

Pembantu suara peribadi ciri, ambil dan buat panggilan, sediakan janji temu, dan banyak lagi.

Apa yang lain beberapa ciri utama?

EWATCH penuh dengan orang ramai perkara yang berguna yang anda temui dalam jenama besar

smartwatches:

Empat Bluetooth. Protokol sifar mengekalkan hubungan yang berterusan untuk membantu pemilik mencari

jam dari telefon pintar cepat.

Sensor jantung yang direka untuk membolehkan orang dengan keadaan jantung atau ketegangan yang diiktiraf semasa mereka boleh mahu mengambil mudah.

Saiz: 44 * 38 * 10.7 mm – berat: 50g

Mengapa saya mahu jam tangan bijak ini?

Bagi hampir semua orang, mereka adalah keupayaan yang paling kritikal. Mereka membuatnya supaya anda boleh sentiasa up to date dan selamat!

Ciri eWATCH menggabungkan bantuan telefon mudah alih supaya warga tua boleh tanpa masalah mendapatkan bantuan dari mana-mana sahaja menggunakan teknologi selular. Beberapa fungsi eWATCH terdiri daripada pemantauan Wilayah maju melalui kedudukan GPS dan Wi-Fi, peringatan dan isyarat untuk ubat perubatan dan kewajipan dan peristiwa penting yang berbeza, aplikasi Ramalan cuaca!

Berapakah kos eWATCH?

Kami mengira nilai eWATCH untuk berada di antara $three 600. Pertaruhan purata di dalam tempat kerja adalah $400.

Sangat terutamanya-Rated eWATCH adalah hanya $79… (dengan promosi 50% pada masa penulisan)!

Itu adalah caj gila manakala anda menganggap betapa setanding dengan jam ini adalah untuk jam epal yang paling terkini dan Fitbit-dan model ini kos banyak tambahan!!!

Bagaimana ia boleh jadi berpatutan?

EWATCH membelanjakan apa-apa pada pengiklanan. Mereka memilih untuk membenarkan peranti mereka dan Ulasan yang baik melakukan speakme untuk mereka!

Sementara itu, Apple dan Samsung membelanjakan berbilion dalam pemasaran. Harga yang besar itu dihantar kepada harga jam tangan mereka (kadangkala sehingga 50%) dan dibayar dengan cara kita, pelanggan…

penilaian eWatch dan nasihat

Pada mulanya ia kedengaran seperti banyak loceng dan wisel untuk wristwatch, tetapi hakikat bahawa anda boleh menyimpan mata yang tetap untuk kesihatan asas dan kecergasan anda semasa anda mendidik dengan eWatch ini adalah inovasi yang sangat baik. Hanya apabila anda melakukannya dengan betul dan tahu bahawa anda tidak lagi overtaxing bingkai anda akan kecergasan dan latihan berfungsi dengan baik.

Dengan memahami nilai anda dan tambahan yang dapat memaparkan tidur anda, pendidikan anda boleh sesuai untuk badan dan kecergasan anda. Dengan cara ini, eWatch ini adalah tambahan yang hebat dalam program aktiviti sukan semasa anda.

EWatch mengambil lihat pada

Jam tangan pintar eWatch dengan skrin sentuh Retina HD kini sedang dikeluarkan di Jerman dan diberikan pada kadar pengenalan yang sangat menarik. Sehingga kini, banyak model yang paling mudah untuk berada di dalam Amerika Syarikat, Walau bagaimanapun sekarang ini jam tangan yang unik juga akan berada di Eropah dan serasi dengan telefon pintar dari iOS dan Android.

EWatch Ulasan

Kecergasan dan latihan sahaja kerap tidak membantu untuk mendapatkan impian yang lebih disukai kecergasan yang lebih tinggi, kerana jumlah yang berlebihan pendidikan dan juga latihan yang tidak betul serta terlalu sedikit tidur biasanya memihak kepada berlawanan. Oleh itu eWatch dengan skrin sentuh Retina HD (seperti yang berfikiran dengan iOS dan Android) adalah satu jam tangan yang unik yang membantu anda untuk mendedahkan tidur anda dan banyak lagi, supaya sekolah anda benar-benar menanggung buah-buahan dan tidak lagi merosakkan anda. Hanya manakala harga jantung anda, harga jantung koronari, tekanan darah dan tahap tidur berfungsi dengan baik boleh membantu anda menjadi lebih sihat dan sihat.

Pengguna jam tangan PINTAR ini menulis di internet bahawa dia menawarkan Smartwach ini dengan skrin sentuh Retina HD untuk abangnya untuk harijadi. Mereka tidak menjangka terlalu banyak, namun mereka telah lebih kagum manakala jam tangan tiba dan mereka cuba tetapan.

A hebat yang dibungkus UHr yang kelihatan tepat dan adalah hadiah yang hebat. Bersebelahan dengan jam tangan mungkin terdapat manual termasuk kabel USB. Jam tangan datang dengan bateri seratus% supaya ia boleh digunakan dengan segera. Beliau menyambung jam tangan pintar untuk telefon pintar sel Android dan tambahan dimuat turun dan menjalankan aplikasi “keseronokan berjalan” sekaligus dari kedai Google Play. Jam berubah menjadi pemasangan dengan teliti melalui aplikasi dan ia ditentukan sangat bermanfaat. Aplikasi seperti WhatsApp, Facebook, Instagram juga boleh digunakan tanpa sebarang isu. Anda juga boleh membuat panggilan telefon atau memberi perhatian kepada lagu. Dia terletak sangat praktikal bahawa dia tidak lagi terpaksa secara berterusan mengambil telefon pintar selular dan memeriksa, tetapi jam mula untuk bergetar semasa mesej atau panggilan datang. Ia juga boleh dilaksanakan untuk silih ganti muzik melalui Bluetooth, yang membuat aktiviti sukan Tan lebih mudah, kerana dia terus dimasukkan secara bertulis.

Gaya hidup bateri boleh berkomunikasi untuk dirinya sendiri, ia akan menjadi cukup dalam mana-mana hari keseluruhan. Sudah tentu, ia bergantung kepada berapa kerap ia menjadi digunakan, bagaimanapun bateri mungkin sudah tahan dengan betul. Ia juga boleh dicas semula dengan cepat. Akhirnya: A sangat kurang mahal menonton dengan banyak fungsi berguna dan waras. Anda mencari satu alternatif yang sangat hebat untuk Apple Watch dan ia adalah tanpa ragu retsoran. Saudara kecil anda sangat berpuas hati dan benar-benar gembira, nasihat penuh untuk membeli!

Satu lagi Ulasan penaung bahawa dia dijangka satu perjanjian yang baik lebih kurang untuk yuran ini. Dia kini benar-benar terkejut melalui jam tangan bijak dengan skrin sentuh Retina HD, yang serasi dengan iOS dan Android.

Mutu kerja yang sangat baik dan kes dihasilkan dari aluminium dan gelang diperbuat daripada silikon, yang tidak hodoh walaupun selepas lama dibawa atau dalam perjalanan aktiviti sukan.

Hayat bateri ditetapkan sekali sepanjang hari. Pengecasan juga boleh dijalankan dengan cepat menggunakan kabel pengecasan yang dibekalkan. Dalam pendapatnya, kepelbagaian ciri perisian adalah sangat baik. Dari sisinya, pembelian cadangan untuk mereka yang tidak berminat paling mudah dalam bahan-tetapi yang menghargai julat fungsi.

Satu lagi penaung secara ringkas merumuskan bahawa itu adalah jam tangan yang kurang mahal dengan banyak keupayaan bermanfaat dan yang besar Retina HD sentuhan skrin paparan-dan “tanpa syak lagi” dia mungkin mendapati prestasi bateri bahawa “aplikasi apa” dipaparkan dan bahawa jam tangan bergetatkan apabila nama datang. Ia hanya penting, dia tidak perlu melihat telefon di sepanjang masa.

Kesimpulan: Sekiranya anda mendapatkannya?

Denda adalah kelas atas, ia ‘ rasa ‘ seperti yang mahal $500 smartwatch. Ia berfungsi dengan cepat dan sempurna. Kewujudan bateri cukup jelas untuk hari penuh penggunaan berat. Akhir sekali, caj promosi adalah sangat indah untuk alat ini tahap berlebihan. Kami berkata, jujur, memilih satu sehingga lebih awal daripada yang mereka menyeberang!

Dalam Nutshell: eWATCH adalah seperti yang diingini sebagai pengeluar besar, tetapi serpihan pertuduhan! Berikut adalah kontras fungsi penting maksimum berbanding dengan pasaran yang telah memotong-kelebihan utama smartwatches:

Di manakah saya boleh memesan eWATCH untuk diri saya sendiri?

Itu licin, pada masa ini anda boleh membeli eWATCH 50% murah pada harga Pengenalan:

Pesanan eWATCH dari tapak Internet pembekal.

Nikmati maksimum ciri dari jam tangan mewah maksimum untuk sebahagian kecil daripada kadar.

Promosi: sekarang dengan 50% off dan dengan penghantaran yang tidak diikat untuk masa yang terkawal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *