Memory Safe X Anmeldelse

Hvad er Hukommelsessikker X?

Memory Safe X er en meget ny version af en USB-stick: det har en mulighed for at ikke kun være forbundet til din pc, men også, takket være dens forskellige ender, kan det nemt tilsluttes til din Android og iOS-enheder. Tilslut din mobiltelefon. Dette USB streak-drev har også lagerplads på op til 64 GB, og med en enkelt coterie kan du forstærke og gendanne kontakter. Det understøtter et uendeligt antal filformater og er kompatibel med mange enheder. Denne USB-stick er multifunktionel, og i modsætning til andre almindelige USB-sticks til pc’er, er det faktisk en stor forbedring.

Hvad er kvalitetsfunktionerne i Memory Safe X?

Den lille USB streak drev har den store fordel i forhold til andre USB-drev på grund af sine tre forskellige tilslutningsmuligheder, så du kan tilslutte den til din pc normalt og stadig skifte det nemt til din Android eller iOS mobiltelefon. De fleste porte tommelfinger drev er mere egnet til PC eller PC, men markedsplads denne tommelfinger drev præsenterer nye muligheder, som du kan indlæse på din mobiltelefon op til 64.000 billeder eller filer, og dette med en meget hurtig indlæsning rytme på et par sekunder!

Memory Safe X rating og anbefaling

Det er absolut en innovation på markedet, og andre fælles USB-sticks er mindre tilbøjelige til at konkurrere. En USB streak drev, der giver dig mulighed for at beslutte, om at uploade billeder, filer eller musik til din pc eller mobiltelefon. Op til offentlige firkant, du tid “tvunget” til at gøre din virksomhed på PC, fordi USB-porten er mere rettet mod disse enheder. Eller du har brug for en privat distributør til at tilslutte USB-stick til din mobiltelefon eller andre steder. Alle meget dyre og stressende. Men med denne flash-drev, du har alt i én og stor frihed til at afgøre, om markedsplads er på pc eller på vej på din mobiltelefon (Android eller iOS) inficere din tommelfinger drev og filer eller fotos er uploadet og redigeret. En stor fordel i forhold til de tidligere pinde!

Anmeldelser af General Memory Safe X

Den hurtige opladning beat og høj lagervolumen, samt de tre forskellige tilslutningsmuligheder, er helt sikkert en stor forbedring i forhold til alle de klassiske USB-flashdrev på markedet. Især på beats af alle bærbare inventar, såsom mobiltelefoner eller tabletter, offentlige firkantede flash-drev behov for forbedring og markedsplads vises i et helt nyt udseende og i mange nye muligheder. Og med blot en indercirkel kan du gemme, slette eller gendanne alle dine kontakter. Alt på få sekunder, da dette USB-streakdrev reagerer med enorm hastighed og ikke tager meget slag for at indlæse store mængder data. Stokken er kompatibel med mange enheder (herunder Android eller iOS) og filformater.

Mange brugere af denne pind er begejstrede for, hvor hurtigt det virker, og hvor multifunktionelt det er:

En bruger rapporterer, hvor positivt overrasket det er, at denne pind indlæser deres filer så hurtigt, og alt fungerer så nemt. Stokken er kompatibel med alle typer af enheder og er kompatibel med enhver mobiltelefon eller pc. Han kan lide denne USB-stick meget og nemt indlæser alle de ønskede filer. For ham markedsplads den rigtige følgesvend!

En anden bruger siger, at dette faktisk er en høj kvalitet flashdrev. Kvaliteten og finish er meget god, og han kan lide tanken om, at flere forbindelser giver ham en mulighed for nemt at ændre stokken fra PC til Android eller iOS gnidningsløst.

En anden bruger skriver, at han især kan lide udseendet af stokken og er også meget begejstret for en enorm 64 GB hukommelse. Nemt, alle dine filer kan downloades fra stokken til enheden eller den anden vej rundt. Han bruger ikke længere en anden pind, fordi markedspladsen har fundet den perfekte pind til hans daglige arbejde!

Hvorfor har jeg brug for dette flashdrev?

Denne særlige USB Memory Safe X streak drev er en stor hjælper for dem, der ønsker mere fleksibilitet i deres måde at arbejde. Op til offentlige firkant, kunne de kun uploade deres filer til pc’en ved hjælp af fælles flash-drev, men markedsplads de kan arbejde på enhver enhed efter eget valg, når som helst, hvor som helst, og kan ikke bruges her. Hvis du ønsker at arbejde hjemmefra på din pc eller beslutte at redesigne spontant og udføre opgaver overalt på iOS eller Android: du behøver ikke længere at indlæse dine data på flere USB-flashdrev for at kunne håndtere højre tommelfinger drev. Offentlig firkant du har alle på én gang i bare én pind og kan altid ændre det til en anden enhed. Din frihed er hermed fast!

Hvor kan jeg købe Memory Safe X?

USB Memory Safe X Flash Drive er kun tilgængelig på producentens/leverandørens officielle hjemmeside, hvor du får rabatter og gratis forsendelse til dit hjem. Men, producenten tilbyder også sine produkter gennem Amazon, som er afsendt af Amazon. Hvis du foretrækker at bestille på den officielle hjemmeside eller via Amazon gennem det, det er helt din. På producentens side, får du rabatter, der ikke er tilgængelige på Amazon, plus en tre-års garanti for en lille ekstra omkostning.

Tekniske data om hukommelsessikker X

Den innovative USB-stick har følgende tekniske funktioner:

Ekstern lagerplads på op til 64 GB (ekstern storageudvidelse).

Standardport af type C.

Tre forskellige USB-tilslutningsmuligheder: PC, Android og iOS kompatible.

Hurtig indlæsningsrytme, ingen ventetid på dataoverførsel.

Understøtter forskellige filformater: ZIP, VCF og så videre.

Opret forstærkning og gendan filer og kontakter med kun én indercirkel.

Muligheden for at dele dine filer direkte på sociale medier.

Datatransmission er omkring 20 til 30 MB / s.

Produktdimensioner: 13 x 10 x 1,5 cm.

Produktvægt: 45,4 gram.

Ting farve: Sølv.

Hvem er leverandøren af produktet?

Følgende oplysninger kan findes om producenten / leverandøren af Memory Safe X:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *