Muama Enence Hungary

muama enence ára

Muama Enence Hungary – Nem csak a külföldön történő utazások azonban rendszeres életmód a hazai egy megfelel az idő és újra a tengerentúli nyelveken. A verbális eszmecsere még az angol nyelvtudás ellenére is gyakran nehéz. Pontosan ez a probléma akarja megoldani a Muama Enence állítólag. A kicsi berendezés ígéret valóságos-idő fordítás-ból beszélgetés. De lehet, hogy tényleg működik? Vettünk egy alaposabb van egy pillantást erre az Ön számára.

Muama Enence-áttekintés

A Muama Enence egy kis ezüst tartályba, hogy lefordítani beszélgetések tényleges időben. Lehet használni a párbeszédek között az emberi lények, hanem a beszélgetések több ember. A támogatott nyelvek intenzív felsorolásával a Muama Enence egy globális üdvözlendő és praktikus segítő, ami a verbális, a vállalati és a rendszeres létezés folyamatainak cseréjét egyszerűvé teszi.

Muama Enence teszt a mi szerkesztők

Ha figyelembe filmeket a termelő a Muama Enence, úgy tűnik, majdnem túl helyesen, hogy igaz legyen. A Muama Enence állítólag megnyitja az összes kapuajtók és megszabadul a nyelvi verbális csere kérdéseket.

Persze, meg kellett vizsgálni egy ilyen csodát a korszak magunkat, és alá a Muama Enence egy gyakorlati vessen egy pillantást. Amit mi megtaláltuk a pillanatnyi fordító található belül a következő szakaszokban.

A vásárlás a maximális szívós. Mert alatta a neve Muama Enence, úgy tűnik, hogy sok, nagyon az egyik fajta-kereső eszközök. Mi választottuk az egyiket a videóból.

Első benyomás a Muama Enence eszköz

Az első alkalommal, amikor kicsomagolta az eszközt, a Muama Enence emlékeztetett minket egy MP3-résztvevő. A kis doboz tűnik elég lenyűgöző. Mégis úgy érzi, megéri, és olyan kompakt, hogy elfér minden zsebben-gyakorlatilag utazó és figyelembe mentén festmények és Co. Azonban, hogy megéri a büszke árat, de lehet, hogy látható.

Egy német kézi van sajnálatos nem tartalmazott, de ez isnt ‘ mindig hűségesen szükséges. Mivel a szolgáltatás elég magától értetődő, mint mi tudtuk meghatározni a mi értelmes vessen egy pillantást. Különösen lenyűgöző a hosszú lista a nyelvek, hogy a Muama Enence mesterek összhangban a gyártó. Számoltunk több mint 40 adag. Tehát a tudás lehetséges szinte mindenütt a nemzetközi, ha a Muama Enence fenntartja, amit a gyártó garantálja. És pontosan ez az, amit megvizsgálunk.

Gyakorlati Teszteredünk

Először is, meghívjuk Önt, hogy töltse le a Muama app, amiatt, hogy nem egy app, és egy egyenes Internet-kapcsolat a Muama Enence sajnos már nem funktiniert. Az App ezután arra használható, hogy szabályozza az, hogy már nyelvek. Ezen felül, meg kell párosítani a készüléket Bluetooth-on keresztül együtt a telefont.

Mi csodálkozik, hogy miért a szoftver nem mindig létre egyszerre a Muama Enence. Végül, a berendezés ár egy bábu-ból pénz. Azt gyanítjuk, hogy a Muama Enence jár handiest, mint egy bemeneti és kimeneti eszköz… De miért akarod ezt az eszközt egyébként? Végtére is, a smartphone, amely az App szükségszerűen meg kell állapítani, hasonlóképpen egy be-és kimeneti eszköz… És mert folyamatosan kell, hogy ez veled egyébként, hogy a Muama Enence gyakorlatilag működik, akkor lenne egy eszköz túl sok. De ez egyszerűen a fogalom.

A vessen egy pillantást, és a Muama Enence végez részben elég jó kínálatát, de már nem hihetetlen. A fordítások köpött ki nagyon gyorsan. Sajnos, a kellemes egy ponton, vagy valamilyen más hagy némi dolgot kell előnyben részesíteni. A hangkimenet nagyon csendes és nehezen érthető a nyílt utcán. A zárt szobák ki egy csomó történelem zaj, de ez egy borzasztó sok nagyobb. Sajnos, a környezet nem mindig állandóan csendben.

Sajnos, egyre inkább megtévesztő fordítások és egyetértést, a legjobb fordult nem mindig a várható mértékben. Ez óriási, de, hogy a kezelés-ból berendezés van egész egyszerű és kiindulópontul szolgáló teljesen-ra egyszerű kettő gombok.

Muama Enence fordító eredménye

A eszme-ból Muama Enence van feltétlenül első-arány. A végrehajtás gyakorlása, de sajnos mégis hagy néhány vágyakat. A kellemes, nem mindig állandóan a létfontosságú szintet, így gyakran jön a rendszeres használat bajok. Ezen felül zavar minket, hogy Muama Enence is handiest használható online. Ez a mód, hogy mindig kellene egy megbízható Internet-kapcsolat, ami sajnos nem mindig valami, ami közös mindenhol a globális.

Mi lehet jutalmazni a koncepció hátoldalán Muama Enence, de mégis van néhány ötlet és tanácsok a reális végrehajtását. Mindenekelőtt, egy offline használható változata az azonnali fordító lehet figyelemre méltó.

Ha az értelmezés dolgozott amellett, hogy a gyártó bizonyítja a promóciós filmek, a Muama Enence lehet a megfelelő kísérője a működési élet, természetjárás, a normális élet és a kommunikáció a tengerentúlon beszélő emberek. Addig is lehet mégis sok a tennivaló.

Vélemények a net: Muama Enence

Ha körülnézel az interneten kritikák a muama enence, azt mutatja, egy nagyon kombinált fotó, amely emellett megjeleníti a vizsgálati eredményeket. Egyesek izgatottak az ötletet. Sok ügyfél és az ügyfelek a Muama Enence kritizálják azonban különböző dolgokat együtt a kimeneti mennyiség és leírja, hogy a készülék nem működik is, mert a gyártó azt sugallja.

“A fordítás nagyon rendkívül halkan, és a környezeti zajok nem tartóztatják fel a beszélt hatékony, így lehet előbbre tételek.” -Frank S. Inside a Google Play Store

50-60%-a fordítások csak rossz, szerettem volna, hogy visszatérjen az eszköz, nem szereztem választ, amiatt, hogy egy megy vissza lefedettség reklámozza azt, de ez most nem teszi lehetővé a menj vissza! Hogy szükségem van egy iPhone-hoz függvény, én vagyok felháborodott, hogy én töltöttem készpénz ebben a szemetet. ”

Összességében elmondható, hogy a negatív pontszámok a diadalmas. Egyes kritikusok is konzultálnak az eszközzel, mint “szemét”. Nem kell elfogadni, mint igaz, ezzel a kijelentéssel, de ez hatással lehet megfelelően létre a támogatást a távolság az ígéretek belül a videó és a tényleges hasznosság. Ez egybeesik a benyomások a saját teszt a Muama Enence.

“Én vagyok teljesen csalódott amiatt, hogy a fordító csak akkor működik, oldala mentén egy telefon és egy Internet-kapcsolat lesz sehol belül az egész dicséret-de a kritikus mínusz, ha akarok kereskedelem egy személy mindenütt belül a nemzetközi.” Másodszor: a hangjelzést ad, ha a felvétel sikoltozik éles és hangos, a renderelés a fordítást ijesztő csendben, én elrendelte, én biztosan küldje vissza. ”

Berendezés és kellék

A szállítási csomag tartalmazza most nem a leghatékonyabb a fordító, hanem a töltőkábelt és a felhasználói kézikönyvet. Sajnos, ez nem mindig áll rendelkezésre a német, de kevés az angol nyelvű információt, hogy könnyen felismerni. Vagylagosan, egy kicsi próba-és baklövéseket Emellett lehetővé teszi, hogy letartóztatás a készüléket.

Használható nyelvek

Szerint a termelő, a Muama Enence támogat ez pazar szám-ból többlet-mint 40 kizárólagos nyelvek:

A mellékelt app

Ráadásul a berendezés, ott ‘ is egy Muama Enence app részére a smartphone. Ez lehet letöltött nélkül költés egy fillért-ból Google játék készlet-ra Smartphones és kapszula-val Android és van élethez szükséges részére a operáció-ból szerszám.

Muama Enence manuális

Működési a Muama Enence Instant Translator nagyrészt nagyon sima. Elvileg ez a festmény, mint ez: attól függően, hogy milyen természetesen meg kell fordítani, csak akkor kell megnyomni a két gomb a készüléken.

Ha-a ‘-ban beszélgetés valakivel kinek nyelv csinálsz nem kommunikál, hűségesen sajtó a első kulcs-on szerszám míg ön beszél. Ha elkészült, feltétlenül indítsa el a gombot. Belül körülbelül 1. five másodperc, a készülék a jobb fordítás után adja fel a mondat, és kimenetre keresztül a kis hangszóró. A másik karakter optimistán tisztában van a tolmácsolás, és most válaszolni anyanyelvükön.

Ha az Ön partnere beszél, nyomjuk meg a készülék második gombját. Majd engedje fel ezt a gombot, hogy fordítsanak figyelmet az idegennyelv fordítását beszélt az Ön anyanyelve. Mellesleg, a nyelvek meg az App segítségével Muama Enence. Ez teszi a kérdések egy darab extra komplex, de ez is könnyen megvalósítható.

Vásárlás Muama Enence a legjobb ár

A Muama Enence a legegyszerűbb, hogy volt on-line azonnal a gyártótól. Ott lehet, hogy a kamat néhány kattintás. Köszönhetően a kedvezmény a 50% akkor már nem fizeti a napi díjat $89, de a “handiest” $55.00/every.

Ha több példányt kíván rendelni, a beszerzési költség még a további mennyiségi engedményekkel szemben is lejjebb fog lépni. A nagyobb alsó, z. Például, az esetre, ha emellett kell felszerelni a különböző családi résztvevők, kollégák, vagy a bimbózó a Muama Enence, akkor a végén fizet kerek 40 € fejenként.

A felülvizsgálat Muama Enence

A végén,-a ‘ egy darab túl jobb-hoz lenni valódi. Sajnos, az ígért ideális képesség és kielégítő a Muama Enence nem nyújt. A pillanatnyi fordító elérhető, de sajnálatlanul már nem elég érett.

Kívánjuk, hogy további frissítéseket ezen a környéken, mivel az a tény, egy jól működő eszköz a jellemzői a Muama Enence lenne ragyogó megkönnyebbülés sok körülmények között-legyen az utazás egy távoli u. S., kereskedelmi vállalkozás levelezés külföldi társaival vagy beszélgetések szokásos létezését a tengerentúli beszélő emberi lények.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *