Muama LingoGet Beoordelingen

Wat is Muama LingoGet?

Muama LingoGet Beoordelingen is een apparaat doorgewinterde taal leren, waardoor het mogelijk moet zijn om een breed scala aan talen te leren. Er zijn in totaal maximaal 30 talen beschikbaar. Het apparaat kan onder andere gebruikt worden door doorgewinterde spraakherkenning en om zijn eigen woordenschat uit te breiden. Daarom u het apparaat afzonderlijk gebruiken. Dankzij het compacte en robuuste ontwerp u het overal mee naartoe nemen. Volgens de fabrikant kan spraakherkenning via de app een grote hulp zijn om u op de universiteit of in het buitenland te doorgewinterd.

Muama LingoGet test en kwaliteit

De goedkeuringszegel is niet te vinden op de website of op het product. Het apparaat is echter pas een paar maanden op de markt. Bijgevolg zijn er geen dergelijke tests of zegels van goedkeuring van taalleerfaciliteiten. Het spraakherkenningsapparaat is nog niet onderzocht door Stiftung Warentest. De fabrikant stelt dat er in het verleden veel onafhankelijke tests zijn uitgevoerd. Deze tests leidden tot de conclusie dat in vergelijking met andere methoden van het leren van de eerste en duizend woorden veel sneller kon leren. In vergelijking met andere apparaten kan dit leerapparaat echter alleen worden gebruikt in combinatie met een mobiele telefoon. Omdat een permanente Bluetooth-verbinding vereist is, is de batterij van de mobiele telefoon zeer opgeladen. U moet dit overwegen voordat u het apparaat koopt of gebruikt.

De vertaler wordt niet geproduceerd in Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Litouwen. Duitstalige klantenservice is beschikbaar voor alle klanten. De fabrikant levert zijn product niet alleen binnen Europa, maar ook aan de VS. Afhankelijk van de woonplaats kunnen de levertijden aanzienlijk variëren. Voor levering in Europa stelt de fabrikant een levertijd in tussen de 5 en 12 dagen.

Recensies en aanbevelingen van Muama LingoGet Beoordelingen

Volgens de fabrikant leren jij en Muama LingoGet tot 8 keer sneller een nieuwe taal. U ook uw uitspraak verbeteren omdat u steeds weer naar individuele woorden of zinnen luisteren. Meer dan 30 verschillende talen, zoals Arabisch, Hebreeuws, Arabisch, Indonesisch, Koreaans, Engels, Bulgaars, Italiaans, Grieks, Japans of Kantonees, zijn beschikbaar via de app. Omdat het apparaat zelf geen display heeft, kan het alleen worden gebruikt in combinatie met een mobiele telefoon. De vertaler werkt uitsluitend via internet. Daarom moet u uw mobiele telefoon volledig opladen voordat u dit gebruikt. De verbinding is ook mogelijk via Bluetooth.

Compact ontwerp

Eenvoudige bediening

Fabrieksgarantie van één jaar

Batterij inbegrepen

Gemakkelijk te begrijpen toepassing

Mogelijk gebruik via Bluetooth

Moderne spraakherkenningstechnologie

Algemene opvattingen van Muama LingoGet

U Muama LingoGet op elk gewenst moment gebruiken om uzelf in een andere taal uit te drukken. Een groot voordeel is dat het ook mogelijk is om direct in het Duits te vertalen. Het apparaat heeft drie moeilijkheidsgraden. Als beginner moet je het eerste niveau beginnen en de eerste woorden laten vertalen. Dit kan vooral handig zijn op vakantie of op zakenreis. Talen leren is ook erg leuk. Elke dag leer je iets nieuws met behulp van het doorgewinterde taalleerapparaat. Het apparaat is ook ideaal voor het verbeteren van de uitspraak van een taal die je al hebt geleerd. Met de nieuwe spraakherkenningstechnologie geeft uw apparaat u directe feedback. Volgens de fabrikant kun je binnen enkele seconden overschakelen naar een nieuwe taal op je smartphone. De fabrikant legt ook in detail de moderne toepassing in de vorm van video.

U vindt feedback van klanten op het netwerk. Ze waren zeer positief geschreven. De compacte lay-out en eenvoudige bediening werden bijzonder gewaardeerd. Je het meenemen op elke reis. Het neemt niet veel ruimte in beslag in de kofferbak of rugzak. Sommige kopers melden op het internet dat ze het 20 minuten per dag gebruikt en verbeterde hun taalvaardigheden. Andere kopers gebruiken spraakherkenningsapparaten van verschillende talen, zoals Engels of Frans. Volgens kopers is het apparaat gekruid taalleren is ook geschikt voor een doorgewinterde universiteit als u bijvoorbeeld talen studeert. Dan kan het apparaat u helpen gemakkelijker talen te leren.

Waarom heb ik deze computer gekruide taal leren?

Het apparaat doorgewinterde taal leren is geschikt gekruid door studenten, studenten en alle mensen die willen een nieuwe taal te leren. Doorgewinterde spraakherkenning wordt gebruikt en zorgt ervoor dat u zich beter uitdrukken op vakantie, aldus de fabrikant. Het leren van uw apparaat met een doorgewinterde taal moet het voor u gemakkelijker maken om eten te bestellen in restaurants in uw lokale taal of instructies aan te vragen.

Uw apparaat voor het leren van talen moet u helpen een breed scala aan talen te vertalen. Om dit te doen, moet je verbinding maken met ok internet. Als u een vertaler wilt gebruiken, moet u eerst de toepassing openen. Hier u kiezen uit meer dan 30 talen. U ook de moeilijkheidsgraad instellen. Volgens de fabrikant, u leren woordenschat sneller met het apparaat dan met andere hulpmiddelen.

Waar kan ik Muama LingoGet kopen?

Bestel Muama LingoGet rechtstreeks bij de fabrikant. Er zijn veel zwarte schapen op het internet die u het originele apparaat niet mogen sturen. U veel tips en hints krijgen over spraakherkenning op de website van de fabrikant. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice. U uw apparaat kopen met verschillende betalingsmethoden, afhankelijk van uw voorkeuren. U bijvoorbeeld betalen met VISA, Paypal of Mastercard. De fabrikant biedt u een jaar garantie. Na gebruik wordt het apparaat binnen 5 tot 12 dagen geleverd.

De fabrikant biedt u een breed scala aan kortingen bij het bestellen rechtstreeks van hun website. U €89 besparen met één aankoop en zelfs €138 met twee. Als u een bestelling plaatst bij familie of vrienden, bespaart u 177 euro voor drie eenheden. Dit betekent dat u drie apparaten bestelt, maar u hoeft slechts voor twee te betalen. Als u 4 vertalers koopt, bespaart u 220 EUR ten opzichte van de prijs per eenheid.

Technische gegevens Muama LingoGet

drie moeilijkheidsgraden (gemakkelijk, gemiddeld, moeilijk)

Meer dan 30 talen

Eenvoudige spraakherkenning

Batterij inbegrepen

Lange levensduur van de batterij (tot 12 uur)

Hoge snelheid

Knop Stem en micro

Wie is de productleverancier?

Op de website vindt u productinformatie. Het is nog een zeer jong bedrijf en werd ongeveer een jaar geleden opgericht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *