Techwatch Beoordeling, prijs, waar te kopen, Netherland

Techwatch Netherlands 2020 [Techwatch 50% korting + Gratis verzending] – Ik geef een verklaring waarom het ver een van de leuke smartwatches is die op de markt te vinden is. Mis dit aanbod niet.

Smartwatches zijn op dit moment als belangrijk te zien, zoals een telefoon. In werkelijkheid zal het geen overdreven zijn om te vermelden dat smartwatches uw vervoerbare smartphones zijn.

Van het weergeven van waarschuwingen en meldingen tot het opnemen van uw hartlading en vitale functies, van het omgaan met het afspelen van media voor u, tot het gebruik van GPS tot het volgen van uw omgeving of het verstrekken van plaatsnauwkeurige signalen, een smartwatch doet alles!

Kortom, smartwatches zijn niet alleen meer voor het bijhouden van de tijd. Daarom zijn zo veel bedrijven daadwerkelijk de productie van hun eigen versie van smartwatches die tegemoet te komen aan alle maten van de zakken van hun koper en functies die zij de voorkeur.

Als je ook op zoek gaat naar een smartwatch die goedkoop is en een paar ongelooflijke functies biedt, Techwatch NederlandHet is de prima optie voor jou!

Wat is Techwatch Nederlands?

Vervaardigd door middel van een organisatie in het Nederlands, is Techwatch Nederlands het verminderen van side smartwatches die speciaal zijn ontworpen om uw volledige gezondheid terugkerende veranderen, tune uw dag tot dag routine, zelfs als zoeken echt stijlvol en stijlvol om je pols.

Techwatch is de nieuwste smartwatch die vrij bekend staat om het uitvoeren van menselijke fitnessomstandigheden. 95% van de mensen heeft Techwatch en dit is synthetisch door gebruik te maken van superieure, geavanceerde en conventionele technologiemethodologieën. Als je bovendien fitnessmeldingen voor je pols wilt ontvangen, koop dan Techwatch Nederlands en Krijg tot 50% KORTING.

Dankzij de excessieve-quit mogelijkheden en goedkope lading verscheidenheid, het is mijl te bevorderen als hotcakes binnen de markt en heeft aangetoond dat een perfect alternatief voor de dure Apple smartwatches.

Waarom wil je Techwatch Nederlands?

We zijn in 2020 en het geheel is slim gebleken, samen met onze horloges! Het is niet langer een stijl accessoire of een hulpmiddel om de melodie van de passerende uren te behouden. Smartwatches, zoals smartphones, heeft een touchscreen display dat alle signalen en meldingen die je krijgt op een telefoon tijdens het lopen tal van apps knippert.

Toegang tot gegevens via je horloge in plaats van je telefoon is iets wat je wenst dan Techwatch Nederland is wat je wilt. Als je je afvraagt welke smartwatch je kopen bij de plethora die op de markt verkrijgbaar is, is Techwatch Nederland de beste keuze voor jou. Het zal uw smartwatch in een vervoerbare cellulaire telefoon omdraaien.

Voordelen van het gebruik van Techwatch Nederlands –

Ongeacht je leeftijd, of je nu wel of niet een gezondheidsfreak bent of iemand die gewoon begint met fitness, of als je niet dagelijks een dagje uit mag nemen voor een training consult, Techwatch Dutch is voor jou.

Het blijft bijhouden van al uw fitness dromen. Met vooraf gemonteerde apps zoals stappenteller, registreert het de verscheidenheid aan stappen die je hebt genomen en de calorieën die je hebt verbrand, waardoor je naar je fitnessdoel komt.

Het maakt niet alleen muziek de trap die u hebt genomen, het ook video display eenheden uw coronaire hartlading, belangrijke tekenen, elektrocardiogram monitoring en bovendien slaapt tracking, om ervoor te zorgen dat u een gezonde levensstijl te blijven.

Techwatch is de grote volgeling van je voeten, het heeft een stappenteller die het mogelijk maakt in het tellen van de voetstappen op hetzelfde moment als joggen en het nemen van wandelingen. Als u meer oefening wilt doen, dan u dit van dit betrokken kenmerk onderzoeken. Deze eigenschap vertelt dat of je nodig hebt om te wandelen groter of veel minder.

Wilt u ongeveer uw calorieën begrijpen? Zo ja, bestel dan Techwatch Nederland vanwege beperkte voorraad beschikbaar met gratis verzending. Deze ultramoderne smartwatch kan je vertellen hoe een goede deal calorieën die je wilt verbranden.

De meeste mensen kijken uit over evenementen, evenementen en seminars data, in dit geval, Techwatch helpt u. De meldingswaarschuwing van dit horloge zal u vóór een paar uur op de hoogte houden van de gelegenheid of een ander belangrijk seminar.

U ook uw e-mails en berichten bekijken zonder dat u uw laptop of smartphones hoeft toe te passen.

Met de geavanceerde Bluetooth-verbinding u uw smartwatch samen met uw telefoon verbinden om media af te spelen of om meldingen te ontvangen.

Als je in het Nederlands bent, plaats dan je bestelling van Techwatch en Krijg tot 50% KORTING.

Productspecificaties en technische aspecten –

 • Het wordt geleverd met Bluetooth 4.0 die beschikbaar is in aansluiting met App Techwatch.
 • Het wordt geleverd met een LCD-show.
 • Het wordt eveneens voorbereid met een verre camera.
 • De grootte van het scherm is – 1,12 inch.
 • Gewerkt in chip type – SI-BW03.
 • IP-rating – IP67 (of 5 ATM).
 • Accucapaciteit – 380mAh.
 • Soort batterij – 1 X CR2032 batterij (Het komt bedekt).
 • Materiaal: TPU + Plastic Steel + RvS TPU Band.
 • Case Size: fifty three*five*17mm.
 • Sensor: BMA222E(3-d).

Hoe schilderijen Techwatch Nederlands?

Het wordt geleverd met de cutting-edge Bluetooth generatie (Bluetooth vier. Zero) dat uw Techwatch Nederlands verbindt met uw telefoon waarmee sociale media meldingen voor uw pols en laat ook in je om vast te houden van en smartphone bellen en om te helpen op afstand te manipuleren uw smartphone digicam.

Met een ingebouwde optische hartladingssensor en geavanceerde Al-algoritmen kan het de juiste metingen en vitale statistieken bieden. Met de ECG monitoring generatie, u eigenlijk een lichamelijk onderzoek van uw hart in een minuut en deel het samen met uw arts via de Techwatch app.

De Techwatch-app is net zo goed als met zowel Android- als iOS-smartphones en je je geselecteerde taal kiezen uit de 20 speciale talen die ze bieden. Deze app helpt u ook om mobiele telefoon gesprekken te voeren, ze te verwerven, media af te spelen, enzovoort.

Met de pushmelding voor sociale apps u al uw meldingen voor sociale netwerken via uw horloge hebben. Met x2 wi-fi headset, u een absolute handsfree genieten, dat is het beste voor een oefening sessie of een lichamelijke activiteit die je doet.

Hoe maak je gebruik van Techwatch Nederlands?

 • Laad je smartwatch op om de batterij te voltooien.
 • Schakel de Bluetooth in uw smartphone in.
 • Download de Techwatch-app op je telefoon.
 • Zet de vindbaarheid aan.
 • Zet je smartwatch aan door lang op de sterkteknop te drukken.
 • Nu zal het koppelen de scherm verschijnen met een pictogram van horloge en cel op.
 • Koppel je smartwatch en smartphone aan elkaar door te scannen op gadgets in je Bluetooth-display. Kies je smartwatch uit de aanbieding.
 • Er verschijnt een nieuw scherm in een poging om een code te flashen. Overeenkomen met de code voor uw mobiele telefoon en smartwatch.
 • Als u op het paar op uw telefoon klikt, worden beide apparaten samengevoegd.
 • Start de Techwatch-app om het laden te verminderen en toegang te krijgen tot apps en media.
 • Het is nu klaar om te solliciteren.

Wat maakt Techwatch Nederlands smartwatch uniek dan sommige andere smartwatches die op de markt verkrijgbaar zijn?

In tegenstelling tot andere smartwatches op de markt is Techwatch Nederland waterdicht. Daarom moet je niet bang zijn om het uit te doen in het zwembad of het te dragen in de regen.

De Techwatch-app is zeer geschikt voor zowel Android- als iOS-gadgets en biedt een optie van 20 talen om uit te kiezen om het handig te maken voor gebruikers over de hele wereld.

Wat zeggen mensen over dit product?

Andrew Simpson uit Milwaukee zegt: “Deze smartwatch heeft mijn leven veranderd. Het blijft me gemotiveerd om mijn fitness intentie te bereiken. Het kan zeer matig geprijsd en gemaakt van enorme doek.”

Elena Wallis uit Pittsburgh zegt: “Het heeft een langdurige levensduur van de batterij en ik moet niet opnieuw opladen. Het is op gelijke voet met alle buitensporig-stop dure smartwatches te worden gehouden in de markt.”

Van waaruit kan ik Techwatch Nederlands kopen?

Om er zeker van te zijn dat je de grote eerste klas en losse levering krijgt, bestel het bij hun respectabele internetsite. De uitstekende informatie is, onze lezers krijgen meteen 50% korting.

Eindoordeel –

Als u op zoek bent naar een goedkoop geprijsde smartwatch met onberispelijke functies cross voor Techwatch Nederlands smartwatch. U krijgt geweldige functies en aanbiedingen zoals 30-dagen geld terug garantie en exclusieve aanbieding 50% KORTING.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *