Xwatch Hungary

Xwatch Hungary 2020 50% OFF + ingyenes szállítás:-olvasd Xwatch SmartWatch ausztrál értékelik. Vagyunk megosztása minősítések, funkciók és céltudatos stb

Hányan elfelejtették használata karórák? -Ban manapság ‘ világ, miben statisztika van-on Tanács-ból-unk fegyver, mi nem akar akármi de egy cellphone. De, ha a sport egy sejt minden alkalommal lehet helyettesíteni egy okos teljesítő karóra, gained’t, hogy jobb? Akkor ez a kitűnő idő-hoz bevezet Xwatch Hungary SmartWatch-ban piac.

Intelligens órák a számítógépes rendszerek a csuklóján. Korábban, mi meghatároz smartwatches mint tudna csinál számítások, mutat tényleges idő és megkönnyít video játékok-hoz egy bizonyos kiterjedés. Bármennyire, 2010 van egy 12 hónapok Mikor smartwatches tudna függvény több szeret smartphones, melyik tartalmazott mozgatható csomagok, egy működő szerkentyű, és Wi-Fi Internet Connectivity.

Mi a Xwatch Hungary SmartWatch?

Jól, egyszer én beszélő körülbelül némely dolog szúró, én javasol egy bölcs berendezés amit tudna előad majdnem mindegyik tevékenységek-ból egy laptop. Igen,-a ‘ távoli megvalósítható-val Xwatch Ausztrália Felülvizsgál! Ez a legokosabb néz a vadonatúj korszak. Az útvonal, több márkát gyárt smartwatches, de Xwatch Hungary SmartWatch  egyedülálló. Lássuk, hogyan?

Néhány divat az úgynevezett “Watch telefonok” érdemes tárcsázni a haver az Ön számára! Mégis, jobb az improvizáció, hogy az on. Most, minden smartwatches van egyszerű funkciói, de néhány egyszerűen jobb! Például, XWatch SmartWatch au vélemények!

Miért kell veszel egy XWatch SmartWatch?

A SmartWatch egy olyan eszköz, amely elhelyezi az összes szükségleti minden nap kommüniké és statisztikák jobb csuklónk. Általában összetartoznak, függetlenül attól, hogy melyik. Egy pillantást a csuklóját fog tenni az egészet!

Miután az üzenet olvasható, akkor érdemes húzni a telefont, hogy válaszoljon egy alapvető hívást. Nyissa meg a laptopot, hogy kap egy sürgető feladat elérni. Vagy nézzen meg egy érdekes film streaming a TV-ben a hazai. Nem hangzik jól érdemes vásárolni? És ezek mind a hihetetlenül alacsony árképzés.

Előnyeit használata Xwatch Hungary SmartWatch:

XWatch SmartWatch au egy olyan termék, amely tartalmazza az összes képességeket várható minden SmartWatch és extrák is! Ezek a tollak a kupak keretén belül találhatók:

Mint korábban már említettük, lehet kapcsolódni a telefon lehetővé teszi hívás, üzenetek ellenőrzése, odafigyelés a zene és tárolása snap felvételek vagy filmek, és így tovább. Mindazok jellegét meghatározza-hoz-a néz biztosít Ön magasabb összekapcsolt-val a Küzdőtér.

  Figyeli az egészségügyi tevékenységek és szabályozza a vér stressz.

Tud párosítani a vezeték nélküli fejhallgató Bluetooth-on keresztül, ellátó Önnek a kiváltságot, hogy ujjak-mentes egy igazán tökéletes zenei gyakorlása ülésén.

Az integrált videokamerás digitális fényképezőgépnek különböző beállításai vannak, amelyek éjszakai üzemmódból állnak. Az óra lehet használni, mint egy messzire dobta kezelni egy Android okostelefon digitális fényképezőgép, miközben képeket.

Egy hatalmas-ban-épít memória-ból 8GB lehetőségek a garázs-ból énekesmadár vagy dal, melyik tudna élvez rajta birtokol egy beszélő vagy párosított megjelöl-val Bluetooth fülhallgató részére privateness.

Egy másik vonzó jellemzője, hogy javítja az alvás finom keresztül, amely hasznos bemenettel és azt is felébredsz frissül minden alkalommal!

Hé, itt van, amit folyamatosan szükségünk van! Valaki-hoz bemutatás-unk kalóriák megégett. Igen, kitaláltad, hogy helyes-e. Ez okos barátja meg fogja vizsgálni a mindennapi testi akciók és mennyisége a villamosenergia-megtakarított a keretben. Egyszer, te mozgásszegény hosszú ideig; -a néz tudna hatékonnyá tesz-hoz lenni-ban-a lábak amíg a idő a mindegyik nap kalória megbízik isnt ‘ mindig fenntart.

Mi van a műszaki Kikötések-ból Xwatch Hungary?

A platform használt-MTK2502

Szerszám mérete – átmérő 44 mm 40 4 * 38 * 10.7 mm.

Súly – 50 g

Burkolat – ötvözet

Szíj-TPU

Töltés – USB

Szín – fekete/ezüst.

Azt kijelző-1,54 HD IPS, 240 * 240 touchable-monitorok.

Bluetooth – Three. 0, 4. Zero Assist Bluetooth hívás

Akkumulátor – 380 MAH hatalmas potenciális polimer

Hogyan működik az Xwatch Hungary festmény?

XWatch SmartWatch készült a kivételes anyagokból, és stílusos tervezése ad magas árú megjelenés a viselője. A hátsó és elülső kijelzők tartozékait üveg sima tisztító és kiváló megjelenést. A heveder seb körül a csuklóját sima szilikon, és úgy érzi, hangulatos, míg kopott a hosszú órákon át. Következő funkciói:

Lépésszámláló – ez a funkció a XWatch SmartWatch működik, mint a manuális vagy tanítani a fitness-rendszer. Ez az Ön számára egy figyelmeztetést minden alkalommal, amikor mész a vízbe együtt a gyakorlatokat, ezért megakadályozza a hirtelen egészségügyi támadások.

Akármikor ön egy elfoglalt méh,-a ‘ tehát kemény-hoz megőriz egy csap-ra akármi élethez szükséges üzenet vagy név-ra-a telefon. XWatch SmartWatch-au nem, hogy az Ön számára. Egy tud használ a néz-hoz válaszol hív keresztül-a egységbe rendezett beszélók, ellenőriz üzenet, készlet figyelmeztetés és-ból utasítás, egy felriaszt.

  A 1,54 kapcsolat képernyő van egyszerű-hoz festmények keresztül.

Még egy szempont, hogy minket érint, körülbelül intelligens eszközök, a tartósság az erő vagy töltés. -Val XWatch SmartWatch, Ön szükség most nem aggódik körülbelül megterhelés-a szerszám részére 3-öt napok, melyik van félelmetes. Is, hogy tömegek gyors, közel egy óra miatt a 380mA beépített akkumulátorral.

Hogyan XWatch SmartWatch magasabb, mint a versenytársak?

XWatch SmartWatch au egy csodálatos képernyőn kijelző, mint a különböző smartwatches. A LCD van haladó sötét rövid idő nem hosszabb használt, bármennyire amikor vagy bámuló-on ez, a befest mozog remegő és látott-hoz csinál-a dolgozószoba tiszta és kényelmes.

Vannak sok alatt kielégítő smartwatches a piacon, amely a felvásárlási lehet hulladék. Ők dont ‘ egyenletes felajánl 1/2 a függvény amit XWatch SmartWatch ad.

Is, XWatch SmartWatch hasonlít az Apple karóra. De szerencsére, nem kell költeni egy első osztályú összeget az előző.

Hol kaphatok a terméket ma?

Ha Ön olvas ez cikk és szükség-hoz bolt ezért-val egy leszámítol ár akkor kettyenés-ra-ra meghatározott szeret, lesz lenni utánaküldött-hoz XWatch SmartWatch Ausztrália törvényes Internet telek-val gépiesen gyakorlat-a vág ár. -A ‘-áru kerek $144 AUD; ez termék van most elérhető-on egy gyaloglás leszámítol-ból 50%.

The attractive provide says:

Buy 2 és kap egy szabad, a $287 AUD.

  Buy három, kap két laza a $433 AUD (Best-seller)

  Vásároljon egyet a $144 AUD.

Végső ítélet (következtetés):

Végül, én akar igazán szeret-hoz befejez kijelentés, amit a termelő ‘ ígéret-ból egy olcsó SmartWatch részére a ausztrál piac, még-a ‘ mérföldek egy figyelemre méltó visszahelyezés részére túlzott-megáll smartphones-ból Alma, Sámson és társaság. május lenni megrögzött elsősorban a termék műszaki adatai alapján.

Az alumínium burkolat e vigasz fektetni a csuklóját, és az összeegyeztethetetlen, túlzott felbontású HD retina kijelző felvetette a lelkesedését keres, amit kínál már, és 12%-uk már ítélt XWatch SmartWatch Ausztrália, mint egy 5-nagy terméknév. Szóval, siess, és kap a tiéd most!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *