Xwatch Shop Malaysia

Xwatch Shop Malaysia :- Ia adalah masa untuk forestall overbayar untuk smartwatches-order XWatch hari ini dan pengalaman premium denda pada kewangan dan penghantaran percuma di Malaysia!

XWatch adalah paling berkesan untuk berada dalam talian-membeli dari laman Internet profesional adalah jaminan yang paling mudah anda akan mendapat tawaran kelas pertama yang mungkin.

Apa yang anda perlu lakukan adalah melengkapkan statistik penghantaran di laman web, membayar dalam tempahan anda dan biarkan kami berdepan dengan kelonggaran!

MENGAPA XWATCH SALAH SATU JENIS?

Smartwatch baru ini mempunyai kapasiti yang sengit-ia adalah jauh keseluruhan yang anda pernah diingini dan lebih! Jika anda tidak mahu membayar sepenuhnya untuk peranti dari jenama yang terkenal seperti Apple semata-mata kerana ia dibuat dengan menggunakan Apple, maka kita mempunyai peluang supaya ia akan menarik anda lebih-XWatch. Ia mempunyai lebih banyak fungsi daripada Apple Watch, tetapi anda mungkin tidak perlu memecahkan institusi kewangan anda apabila memesan ciptaan teknologi baru ini! Pencipta XWatch telah membangunkan hadapan smartwatch ini menjual setiap minit kerana keupayaan utama dan susun atur anggun!

CIRI UTAMA

 • Kesihatan: jantung memantau, Pedometer, sedentari, tidur monitor, Alert
 • Keselamatan: anti hilang
 • Masa lapang: kalendar, penggera, BT muzik, Kalkulator, penyegerakan buku telefon, log panggilan, SMS, pemberitahuan, isyarat, jam randik
 • Kecergasan: permohonan kecergasan lanjutan
 • Kebolehpercayaan: 3 hingga 5 hari Lifestyles bateri (bergantung kepada penggunaan)

Semua fitur itu membuat tertentu yang anda mempunyai produk kualiti yang hebat! XWatch juga keupayaan Reka bentuk Khas agar sesuai dengan reka bentuk pasaran yang paling bergaya. Bahagian atas dan belakang direka daripada kaca, dan bahawa mereka adalah setiap calar tahan supaya anda tidak perlu bimbang tentang merosakkan dengan mudah. Juga, hayat bateri yang panjang akan memastikan bahawa Buddy anda tidak pernah mati pada anda semasa ia paling mahu-sebagai contoh, sebelum penggera anda bersedia untuk berdering!

APPLE TIDAK MEMPUNYAI APA-APA PADA XWATCH!

XWatch > epal Watch 4

Pertama, ia adalah kira-kira seratus dolar lebih murah, jadi ia berkualiti tinggi untuk memahami bahawa pelaburan seperti ini kini tidak boleh meninggalkan anda pennilit! Selain mempunyai fungsi yang sama (yang terdiri daripada reminiscence dalaman 16GB), kewujudan bateri XWatch berlangsung selama 2 hari lagi! Jika anda bagaimanapun sekarang tidak yakin, XWatch tambahan keupayaan Tracking Kesihatan lanjutan direka yang akan membantu anda mencapai impian kesihatan anda!

Untuk penilaian yang sama, membolehkan mengambil Fitbit versa 2!

XWatch > Fitbit versa 2

Perbezaan lebih besar di sini! Memori dalaman fitbit adalah sederhana 2.5 GB dalam penilaian dengan XWatch yang 16GB! Ia juga tidak lagi membantu anda untuk memanipulasi lagu anda dan tidak lagi mempunyai ciri terbina dalam dan mikrofon dengan panggilan telefon pintar anda! Akhirnya, Fitbit akan menghargai anda sebagai minimum 100 yang lebih besar, dan ada pasti tidak motif Bunyi untuk membayar lebih besar untuk produk yang mempunyai penurunan bagus daripada XWatch.

BEBERAPA CIRI UTAMA LAIN

 • Paparan boleh
 • Keserasian dengan iOS/Android
 • Reka bentuk tersuai untuk menyesuaikan gaya anda
 • Kes aluminium

BERTUJUAN UNTUK KESIHATAN YANG BAIK?

Fitur termasuk monitor tidur dan elektrokardiogram membolehkan anda untuk memaparkan corak tidur anda dan melihat kadar jantung anda sekerap yang anda suka. Ciri elektrokardiogram membolehkan anda melakukan pemeriksaan tubuh badan yang terbaik mengambil masa satu minit sementara! Sekarang anda boleh melakukan satu bila-bila masa anda merasa pening, mempunyai kesesakan dalam dada anda atau apa-apa jenis lain kesakitan.

Skrin tidur memberikan anda fakta yang anda boleh tanpa masalah peratusan bersama-sama dengan pengamal kesihatan anda dan mendapati sama ada mungkin ada sesuatu yang anda boleh lakukan untuk meningkatkan kualiti tidur dan kesihatan anda. Tidur Kecantikan adalah kritikal juga-dan kini lebih besar lebih berguna berbanding sebelum ini!

ADAKAH IA BERBALOI?

Adakah anda perlu bertanya? Cuba dan diperiksa oleh pasukan kami dan pelanggan kami, jam tangan memenuhi kita semua dari kentang sofa untuk Bunny gimnasium! Ia bergaya, mudah untuk memohon, rendah kos, dan pesaing besar dengan smartwatches lain boleh diakses!

Jika anda mencari satu smartwatch yang berfungsi dengan betul dan mungkin salah untuk menonton epal kerana itu, maka ini adalah sut yang tepat untuk anda! Fitur mencadangkan bahawa ia akan membantu anda menetapkan hari anda, menjejaki kesihatan anda, dan melakukannya semua manakala mengambil perhatian tentang beberapa trek yang tepat! XWatch di sini-dan ia di sini untuk tinggal!

APAKAH KEPUTUSAN YANG BOLEH SAYA JANGKAKAN?

 • Pengurusan stres yang lebih mudah
 • Masa yang lebih longgar
 • Tidur yang lebih baik kelas pertama
 • Alat yang bergaya dengan pandangan yang sukar untuk membahayakan
 • Masa Lifestyles bateri panjang
 • Peningkatan produktiviti dan kompetensi majikan

BAGAIMANA IA BOLEH JADI BERPATUTAN?

Pencipta XWatch bekerja sukar untuk mengasah fungsi yang menyenangkan peranti. Mereka menghabiskan tidak apa-apa pada pengiklanan apabila anda menganggap bahawa mereka lebih suka untuk memberi tumpuan kepada produk sebenar dan membenarkan ia bercakap untuk dirinya sendiri. Ini membolehkan untuk mengekalkan kestabilan yang terbaik antara yang besar dan kos, dan membolehkan penilaian yang hebat melakukan tugas untuk mereka!

HARGA XWATCH DI MALAYSIA

Tawaran Istimewa: untuk masa yang terhad, XWatch akan berjalan promo di Malaysia yang membolehkan anda untuk mendapatkan smartwatch premium ini hanya 826 RM 413 RM dengan penghantaran percuma!

BAGAIMANA DAN DI MANA SAYA BOLEH MEMBELI XWATCH?

XWatch adalah paling mudah untuk berada dalam talian dan boleh terletak di laman Internet yang asli. Membeli dengan segera dari rasmi memastikan anda mendapat kombinasi caj kualiti dan kelas pertama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *